• Nazovite nas: 01 2323 950
  • ma-lu@ma-lu.com

O nama

Tradicija

Škola MA-LU ima dugu tradiciju. Obrazovanjem za samostalnog računovođu  bavimo se od 1995. godine pod nazivom  „MA-LU d.o.o. za srednjoškolsko obrazovanje“,  a od  2002. godine  zbog zakonskih je propisa škola počela djelovati  pod nazivom „škola za obrazovanje odraslih MA-LU.“

 

Veliki broj zadovoljnih polaznika

Našu školu za obrazovanje odraslih do sada je polazilo preko 4000 polaznika raznih stručnih sprema, fakulteta i zanimanja. Mnogi od njih i danas su ostali u kontaktu s nama kako bi dodatno unaprijedili svoje znanje. škola je posebna po izvrsno strukturiranim  predavanjima  u interaktivnoj  nastavi, odličnom  praktičnom radu , odličnim  konzultacijama, odličnom priručniku i ostalim nastavnim  materijalima, te odličnim knjigovodstvenim programom DOMINO koji se pri tome koristi. Prema učeniku po potrebi imamo i individualan pristup.

 

Steknite radno iskustvo

Po položenom ispitu nudimo mogućnost   polaznicima  da u  MA-LU d.o.o.  praktičnom vježbom na svim mogućim knjigovodstvenim dokumentima  steknu radno iskustvo koje bi im osiguralo apsolutnu sigurnost  za posao u računovodstvu. Naš primarni cilj je omogućiti i početniku na tom području siguran i kompetentan nastup na tržištu. Rad škole je rezultat timskog rada ekonomista, revizora, psihologa, informatičara i raznih drugih stručnih suradnika. Svakom polazniku posvećujemo vrijeme i nastojimo da svaki od polaznika  bude uistinu zadovoljan.

Zašto odabrati baš nas?


Više od 20 godina tradicije.

 Osposobljavanje se upisuje u radnu knjižicu.

 Obavljanje radne prakse u trajanju od 4 tjedna.

 Stjecanje radnog iskustva - 2 mjeseca.

 Naši polaznici se bez problema zapošljavaju u EU.